Releasedatum nieuw seizoen Roseanne bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Releasedatum nieuw seizoen Roseanne bekend

Releasedatum nieuw seizoen Roseanne bekend

|
|

Laatste update:

De klassieke 90’s sitcom Roseanne keert binnenkort terug op televisie. Vandaag werd bekend wanneer de reboot exact van start gaat!

Dubbele aflevering

De reboot van Roseanne gaat op 27 maart in première in Amerika. Omdat het alweer twintig jaar geleden is dat de laatste aflevering werd uitgezonden, begint de sitcom met een dubbele aflevering van een uur. Alle castleden zijn weer van de partij voor de negen nieuwe afleveringen, waaronder Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) en Lecy Goranson (Becky).

Big Bang Theory

Sarah Chalke, die de rol van Becky in een later stadium van de serie speelde, keert terug in een andere rol. Johnny Galecki, die momenteel te zien is in de CBS-serie Big Bang Theory, speelt een gastrol in één aflevering. Galecki speelde in de originele serie Roseanne het vriendje en later de echtgenoot van Darlene, de dochter van het gezin Conner.

De serie zal worden uitgezonden door de Amerikaanse zender ABC. Helaas is nog niet bekend of en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder