Hollands Hoop Fokke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hollands Hoop Fokke

Releasedatum derde seizoen Hollands Hoop bekend gemaakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na twee enorm succesvolle seizoenen besloot de publieke omroep nog een derde seizoen van Hollands Hoop te maken. Daar namen ze echter wel flink hun tijd voor… Maar gelukkig is het nu bijna zo ver! Hollands Hoop is namelijk vanaf 9 februari weer te zien op tv.

Hollands Hoop over Groningse wietteelt

Hollands Hoop vertelt over de forensisch psychiater Fokke. Hij lijdt aan een burn-out en komt thuis te zitten. Na het overlijden van zijn vervreemde vader erft Fokke diens boerderij in Groningen. Het gezin besluit hun boeltje te pakken en te verhuizen, niet wetende dat de boerderij de spil is in een internationale (én levensechte!) wietorganisatie. Het duurt dan ook niet lang voordat Fokke tot over zijn oren in schimmige zaakjes zit en daarbij langzaam zijn ethisch besef verliest...

Seizoen 3 Hollands Hoop vanaf 9 februari op tv

Het eerste seizoen van Hollands Hoop was in 2014 te zien. Het vervolg van de Nederlandse serie verscheen in 2017. Aangezien de makers blijkbaar enorm consequent zijn, verschijnt het derde seizoen – ondanks eerdere berichten - dus in 2020. Dat maakten de makers vandaag bekend via onderstaand Facebook-bericht.

Met dit derde seizoen van Hollands Hoop wordt het verhaal afgesloten. Ons goede voornemen is dus duidelijk: vanaf 9 februari nog maar even flink genieten van deze serie op NPO3!

Lees verder