Taron Egerton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Taron Egerton
Hollywood

'Relatie Taron Egerton na zes jaar voorbij'

|
|

Laatste update:

Oh no: De relatie van Rocketman-acteur Taron Egerton is naar de maan...

Dat meldt The Sun. Taron en zijn (ex)vriendin Emily Thomas, assistent-regisseur van beroep, hadden zo'n zes jaar met elkaar.

Insta-opruiming

De Kingsman-ster heeft alle foto's van de regisseur van zijn Instagrampagina verwijderd en... dan weet je natuurlijk wel hoe laat het is. Een ingewijde vertelt aan The Sun dat hij dat heeft gedaan omdat ze niet langer samen zijn.

Waarom zijn ze (waarschijnlijk) uit elkaar?

De twee zouden het te druk hebben gehad met werk en daardoor geen tijd hebben voor elkaar. "Ze zijn uit elkaar en het is niet makkelijk voor ze. Hij neemt tijd voor zichzelf, maar staat ervoor open binnenkort iemand anders te ontmoeten."

Niet de eerste breuk

Taron en Emily gingen in 2019 ook al eens uit elkaar. Toen kwamen ze een paar maanden later toch weer samen.

Wat is er met Taron Egerton aan de hand?

Het lijkt de laatste tijd niet zo goed te gaan met de 32-jarige acteur, die een geweldige Elton John neerzette (lees hier hoe waarheidsgetrouw zijn versie was). Begin deze maand trok Taron zich "om privéredenen" terug uit de theatervoorstelling Cock op West End. Kort daarvoor miste hij shows omdat hij besmet was met het coronavirus en in maart zakte hij tijdens een voorstelling op het podium in elkaar. Hij liet toen weten dat het goed met hem ging en dat hij alleen een "beschadigd ego" had opgelopen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder