Leonardo DiCaprio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio
Hollywood

'Relatie Leonardo Dicaprio na vijf jaar gestrand'

|
|

Laatste update:

Leonardo DiCaprio begeeft zich weer op de datingmarkt! Het is uit met zijn vriendin Camila Morrone. De twee hebben na vijf jaar hun relatie beëindigd, melden Amerikaanse media.

De 47-jarige acteur en het 25-jarige model werden in januari 2018 voor het eerst met elkaar gezien in Aspen, Colorado. Pas twee jaar later maakten ze in het openbaar hun debuut als koppel toen ze samen op de eerste rij zaten bij de uitreiking van de Oscars. Beiden hebben nog niet gereageerd op de berichten over de relatiebreuk.

Niet zo verrassend

We weten natuurlijk niet wie het heeft uitgemaakt, maar stel dat Leo de knoop doorhaakte: dit had Camila wel aan zien kunnen komen. Zo datete Leonardo nog nooit met iemand ouder dan 25 jaar! Sinds 1999 had hij met acht verschillende vrouwen een relatie en Morrone is de vierde die op haar 25e haar romance met de acteur ziet stranden.

Niet ouder dan 25

Camila hield het wel lang vol, trouwens. Het 'lukte' maar twee andere Leo-exen om 25 te worden binnen de relatie. Meerdere exen, zoals Gisele Bundchen en Blake Lively, die inmiddels al jaren een powerkoppel vormt met Ryan Reynolds, hielden het niet zo lang vol bij de Titanic-hunk. Kijk maar:

De inmiddels ex van Leo:

Lees ook: Dit zijn alle exen van Leonardo DiCaprio!

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder