André Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Monique Westenberg

Grote lol ondanks geruchten: André Hazes houdt Monique voor de gek

|
|

Laatste update:

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuws over de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. Ook nu is het weer raak! Hoewel het privé even moeilijk gaat, kan André het nog steeds niet laten om Monique voor de gek te houden. 

De laatste roddels rond Monique en André - die na Nikkie Plessen nóg een keer intiem werd gespot, dit keer met een andere vrouw - zijn niet echt om te lachen. Toch is André zijn gekke streken nog niet verleerd. Gelukkig maar.

Monique's neus

Op instagram, waar Monique na een lange stilte ook weer te vinden is, plaats de volkszanger een foto van kleine Dré die zijn neus tegen een raam drukt. "Nu heeft 'ie jouw neus @moniquenoell", grapt André. 

Niet meer samenwonen

Wat er precies speelt tussen de twee? Dat weten we niet. Dát er iets aan de hand is, weten we wel. Dat gaf André zelf laatst nog toe aan tafel bij Beau op RTL 4. Ook onthulde hij niet meer samen te wonen met Monique. "Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven." 

Is het uit?

Grote vraag blijft nu: komt er ooit nog een nieuw seizoen van reality-show Ik Haal Alles Uit Het Leven op SBS6? De vorige keer dat er drama was tussen André en Monique kwam dat ook uitgebreid voorbij in diezelfde serie. Ook vragen we ons af of ze nu wel of niet uit elkaar zijn. Nee, zei André tegen Beau. "Ik wil niet zeggen dat we uit elkaar zijn. Maar we weten het even niet."

Lees verder