Regisseurs Avengers: Endgame maken documentaire over Stan Lee

Veronica Superguide logo
Regisseurs Avengers: Endgame maken documentaire over Stan Lee

Regisseurs Avengers: Endgame maken documentaire over Stan Lee

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De gebroeders Russo vertaalden de stripwerelden van Stan Lee op onovertroffen wijze naar het witte doek. Nu wordt het tijd om deze Marvel-legende zelf in het zonnetje te zetten!

Adembenemend

Momenteel houden Anthony en Joe Russo de wereld in hun greep met Avengers: Infinity War. Maar het regisseursduo beseft ook dat het succes van dit adembenemende superheldenepos is terug te leiden naar één man: Stan Lee. Deze stripschrijver stond aan de wieg van talloze Marvel-personages, waaronder Spider-Man, de Hulk en Iron Man. Voordat de gebroeders Russo het Marvel-universum voorgoed de rug toekeren, is het dus niet meer dan logisch dat het duo een eerbetoon brengt aan de grondlegger.

‘Betoverd’

In een interview met Pinkvilla onthult Anthony: “We zijn allebei betoverd door het verhaal van Stan Lee en we zijn dan ook bezig met een project dat zijn geschiedenis bij Marvel belicht. We kunnen er nog niet te veel over zeggen, maar het wordt een soort documentaire.” De vorig jaar overleden striplegende heeft dan ook een speciaal plekje in het hart van de Russo’s. “We zijn allebei gek op Stan Lee en we vinden het dan ook heel bijzonder dat zijn laatste gastoptreden te zien is Avengers: Endgame”, aldus Anthony.

Lees verder