Regisseur van Get Out wil vervolg maken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regisseur van Get Out wil vervolg maken

Regisseur van Get Out wil vervolg maken

|
|

Laatste update:

Eén van de meest succesvolle films van 2017 krijgt wellicht een vervolg! Regisseur Jordan Peele denkt serieus na over een tweede deel van de Oscargenomineerde film Get Out.

"Ik hou van dat wereldje en ik heb het gevoel dat er nog meer van het verhaal te vertellen is", vertelt de regisseur aan The Hollywood Reporter. "Ik weet nog niet precies wat, maar er zijn losse eindjes die bij elkaar gebracht moeten worden."

Succes

Get Out ging van start met een budget van $4,5 miljoen en harkte uiteindelijk een luttele $250 miljoen binnen. Het kostte de makers wel acht jaar om de film van idee naar het doek te brengen en ook een mogelijk vervolg wil Peele niet overhaasten: "Ik zou nooit een sequel willen maken puur om een sequel te maken. Ik heb echt een verhaal nodig dat nog beter is dan het vorige." Inmiddels heeft de film Oscarnominaties voor Beste Film, Beste Regie, Beste Acteur en Beste Originele Script ontvangen. Het wordt dus een aardige klus om deel 2 nóg beter te maken. 

Get Out

In Get Out gaat de Afro-Amerikaanse twintiger Chris (Daniel Kaluuya) met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams) voor het eerst op bezoek bij zijn schoonouders. Zijn schoonfamilie ontvangt Chris met open armen, maar naarmate het weekend vordert, begint Chris steeds meer argwaan te krijgen. Wat is er bijvoorbeeld mis met de huishoudster en tuinman? Voordat Chris daar achter komt, lijkt het eigenlijk al te laat te zijn…

Lees verder