Regisseur onthult plannen voor vervolg The Meg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regisseur onthult plannen voor vervolg The Meg

Regisseur onthult plannen voor vervolg The Meg

|
|

Laatste update:

Vorige week verscheen The Meg in de bioscopen. Maar ondanks dat de film nog geen week uit is, wordt er nu al voorzichtig gesproken over een vervolg op deze haaienhorrorhit!

Kortsluiting

Het zijn soms de kleine pleziertjes die het leven de moeite waard maken, zoals Jason Statham zien vechten tegen een enorme prehistorische haai in The Meg. Deze lekker maffe haaienhorrorfilm is nog maar net uit, maar veroorzaakt nu al kortsluiting in de kassasystemen van de bioscopen. Een vervolg is dan ook zeker niet ondenkbaar. En hoewel regisseur Jon Turteltaub (Natural Treasure) nog geen concrete ideeën heeft voor The Meg 2, weet hij wel wat de film in ieder geval niet moet doen!

Zie ook:

Mega Megs

In een interview met CinemaBlend vertelt de regisseur: “Het zou te gek zijn als we een vervolg mogen maken. Maar welke kant moet je dan op? Hopelijk maken we niet de fout die andere slechte vervolgen maken, door alles maar groter te maken. Dan krijg je Uber Megs en Mega Megs, en dat soort rotzooi”, aldus de regisseur. Gelukkig hoeft Turteltaub ook weer niet al te veel denkwerk te verrichten. De film is namelijk gebaseerd op een boekenreeks van Steve Alten. De verhalen voor een eventueel vervolg liggen dus al voor het oprapen!

Lees verder