Regisseur Martin Scorsese

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regisseur Martin Scorsese

Regisseur Martin Scorsese gaat viral op TikTok

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martin Scorsese is een legendarische filmmaker, van The Wolf of Wall Street tot Taxi Driver, maar hij heeft nu ook de kleine schermpjes bereikt. Door een filmpje van zijn dochter gaat de regisseur viral op TikTok!

De 21-jarige Francesca liet haar vader verschillende vrouwelijke producten raden. “Ik zal waarschijnlijk spijt krijgen dat ik dit plaats, maar hij deed het veel beter dan ik dacht”, schreef ze onder de TikTok.

Wimperkruller

In het korte filmpje kreeg Martin, die misschien al zijn laatste film heeft gemaakt, onder andere een wimperkruller, beautyblender en een scrunchie te zien. Hij wist alleen de wimperkruller met volle overtuiging te raden, maar bij de andere producten zat hij er behoorlijk naast.

Tepelstickers als oordopjes

Een menstruatiecup is volgens Martin iets voor de ogen en tepelstickers gebruik je natuurlijk als oordopjes. Een bobbypin had de regisseur nog nooit gezien en een haardonut noemde hij ‘een raar kussentje.’ Misschien iets om de volgende keer mee te nemen in het vliegtuig, Martin?

@francescascorsese

I will probably regret posting this but.... he actually did much better than I thought!!?##martinscorsese ##guesstheobjectchallenge ##fyp ##greenscreen

♬ Spongebob - Dante9k

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder