Chris Evans in Knives Out

Veronica Superguide logo
Chris Evans in Knives Out

Huh? Regisseur Knives Out waarschuwt om nieuwe trailer NIET te kijken!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Last Jedi-regisseur Rian Johnson plaatst een opmerkelijke waarschuwing op twitter: hij adviseert om de nieuwe trailer voor zijn aankomende crime-film Knives Out niet te kijken...

Tenminste: als je er met volle teugen van wil genieten kun je de nieuwste trailer, hieronder te zien, maar beter skippen. Johnson zegt dat er geen directe spoilers in zitten, maar wel veel nieuwe momenten die gewoon beter tot hun recht komen wanneer je ze in de bios voor het eerst ziet. Maar ja, als je die eerste epische trailer hebt gezien, wil je de nieuwe natuurlijk óók checken. Dilemma's!

Waar gaat Knives Out over? 

Knives Out is zo'n heerlijke klassieke 'whodunnit'-film waarin je cluedo mag spelen. Oftewel: wie heeft - in dit geval - de beroemde schrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vermoord? Onder de topcast bevindt zich een killer, maar wie is het? We kunnen kiezen uit o.a. Ana de Armas, Chris Evans, Katherine Langford, Toni Collette, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis en Michael Shannon. Wow! De eerste reacties zijn overigens superpositief dus we hebben echt iets om naar uit te kijken.

Star Wars-trilogie

Regisseur Johnson gaat na Knives Out niet stilzitten. Na The Last Jedi mag hij namelijk nóg een Star Wars-film maken. Sterker nog: het wordt een hele nieuwe filmtrilogie! Waarschijnlijk zonder enige link met de Skywalker-saga en dat zal vast een geruststelling zijn voor Star Wars-fans. Een groot deel vond namelijk dat Johnson het flink had verpest met zijn interpretatie van Luke Skywalker.  

Knives Out is vanaf 28 november te zien in de bioscopen!

Lees verder