Regisseur James Cameron wil Aliens ook in 3D uitbrengen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regisseur James Cameron wil Aliens ook in 3D uitbrengen

Regisseur James Cameron wil Aliens ook in 3D uitbrengen

|
|

Laatste update:

Volgende week gaat de 3D-versie van James Camerons actieklassieker Terminator 2: Judgment Day in première. En als het aan de regisseur ligt, zal het daar niet bij blijven!

Baanbrekend

Vanaf volgende week draait Terminator 2: Judgment Day 3D in de bioscopen. De baanbrekende actiefilm uit 1991 is volledig digitaal opgepoetst en, zoals de titel al weggeeft, nu ook in 3D te bekijken. In een interview dat James Cameron gaf op Facebook, onthulde de regisseur dat hij al weet welke van zijn films de volgende is die een heruitgave in 3D verdient!

Succes

“De volgende titel op mijn lijst is Aliens. Ik denk dat de fans van mijn films daar het meeste op zitten te wachten”, onthulde de regisseur. Of er inderdaad een 3D-versie van deze sciencefictionkraker uit 1986 verschijnt, hangt af van het succes van de heruitgave van Terminator 2. “We hebben nog niet bewezen dat het geld in het laatje brengt, dus je kunt het me beter over een paar weken vragen. Maar als dat een succes wordt, is Aliens de meest voor de hand liggende keus om opnieuw uit te brengen”, aldus Cameron.

Terminator 2: Judgment Day 3D draait vanaf 24 augustus in de bioscopen.

Lees verder