Regisseur Crawl in beeld voor reboot A Nightmare on Elm Street

Door Redactie
Robert Englund als Freddy Krueger in A Nightmare on Elm Street

Alexandre Aja gooit momenteel hoge ogen met Crawl. En de regisseur zou dan ook in beeld zijn om de reboot van A Nightmare on Elm Street voor zijn rekening te nemen.

Alligators

Deze week ging de bloedstollende horrorfilm Crawl in première. Hierin worden een dochter en haar vader tijdens een overstroming belaagd door hongerige alligators. Het is de zoveelste puike horrorfilm op het cv van Alexandre Aja, die eerder tekende voor lekker vieze filmpjes als Haute Tension, The Hills Have Eyes en Piranha 3D. Aan die lijst kan binnenkort misschien ook de reboot van A Nightmare on Elm Street worden toegevoegd!

IJskast

Volgens We Got This Covered zou Aja een van de regisseurs zijn die kans maakt om A Nightmare on Elm Street nieuw leven in te blazen. Er wordt al langer gewerkt aan een doorstart van de horrorklassieker. Het project werd echter in de ijskast gezet om de studio voorrang gaf aan Annabelle Comes Home en The Conjuring 3. Hoewel de fans natuurlijk het liefst Robert Englund opnieuw terugzien als Freddy, heeft vindt het horroricoon zichzelf naar eigen zeggen te oud voor de rol. Gelukkig heeft hij zijn opvolger al aangewezen!