Red de dino’s in viral video Jurassic World: Fallen Kingdom

Door Redactie
Red de dino’s in viral video Jurassic World: Fallen Kingdom

Bij Jurassic World denk je aan bloeddorstige dino’s, hongerige carnivoren en vlijmscherpe tanden. Maar deze viral video moet ons doen geloven dat het park ook een hele andere kant heeft!

Op volle toeren

Het duurt nog een paar maanden voordat het vervolg op Jurassic World in première gaat, maar de marketingmachine draait al op volle toeren! Na de nodige teasers en trailers van Fallen Kingdom heeft de studio nu gekozen voor een originelere manier om Fallen Kingdom onder de aandacht te brengen. In een video die dit weekend op Twitter verscheen zijn de horrortaferelen uit de eerste trailers namelijk verruild voor een spotje dat de dinosauriërs van een hele andere kant laat zien!

Wonderlijke wezens

Na het bloedbad uit de vorige film staat voormalig parkmanager Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) nu aan het hoofd van de Dinosaur Protection Group. Deze organisatie zet zich in voor het behoud van de dino’s. Dat doen ze onder meer door les te geven op scholen over de wonderlijke wezens. De Dinosaur Protection Group heeft zelfs een eigen website! Daar valt onder meer te lezen dat de groep zich inzet voor de rechten van alle dino’s. Eerlijk gezegd denken we niet dat de liefde wederzijds is. Afgaande op de eerste trailers, zien de inwoners van Jurassic World de bezoekers nog vooral als een lekker borrelhapje!

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni in de bioscopen.