Rebel Wilson in Senior Year

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rebel Wilson in Senior Year
Hollywood

Rebel Wilson: 'Eer om dochter Olivia Newton-John te spelen'

|
|

Laatste update:

Net als zowat half Hollywood heeft ook Rebel Wilson bedroefd gereageerd op de dood van Grease-legende Olivia Newton-John. Op Instagram blikt de actrice terug op de tijd die ze samen doorbrachten op de set van de romcom A Few Best Men (2011).

Rebel noemt het "meer dan een eer" om daarin de dochter van Olivia te mogen spelen.

'Prachtige vrouw'

"Je was van binnen en buiten een prachtige vrouw en je bent een echt Australisch icoon", schrijft Rebel, die uit Australië komt. "Je was zo lief voor me en het was echt een zegen om je gekend te hebben, Olivia. Ik zal nooit vergeten hoe we tijdens onze lunchpauzes op de set samen achter de piano zaten en zongen. Wat een legende ben je! Ik ben heel erg verdrietig dat je er niet meer bent."

Grease

Olivia betekende héél veel voor de carrière van de actrice: de mega-iconische hoofdrol die ze had in Grease inspireerde Rebel om te gaan acteren. "Daardoor geloofde ik erin dat het voor een Australisch meisje mogelijk was om te spelen in grote internationale musicals. Jij bent de reden dat ik op 15-jarige leeftijd auditie deed voor de opvoering van Grease op mijn middelbare school. Ik zat alleen in het koor, maar het was een begin!"

Olivia overleed maandag op 73-jarige leeftijd na een lange strijd tegen borstkanker. Ze is geboren in het Verenigd Koninkrijk maar groeide op in Australië. Mogelijk krijgt ze daar een staatsbegrafenis.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder