Andy Melisa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andy Melisa
RTL

Reallifesoap met Andy en Melisa aan de Costa del Sol: 'Andy zit niet meer de hele dag op de bank'

|
|

Laatste update:

Andy en Melisa zijn terug van weggeweest. Binnenkort zijn ze weer op SBS te zien met hun eigen realityserie. Het veelbesproken stel gaat hun Spaanse droom verwezenlijken: een huis aan de Costa del Sol.

We zien alvast een preview van het nieuwe programma in RTL Boulevard. Eerder kwam het nieuws al naar buiten, maar toen werd er gesproken over een eigen B&B. Andy zei daarover: “Daar is helemaal niets van waar. Zie je mij al ontbijt maken voor iemand anders? Ik smeer niet eens een broodje voor mijn eigen vrouw, laat staan voor een vreemde.”

De handjes laten wapperen

Het plan is dus m de woning te verhuren en uiteraard moet het wel nog helemaal verbouwd worden. En daar gaat natuurlijk het nodige mis. Maar ze laten de handjes flink wapperen. Oók Andy! “In de vorige serie was het vooral dat Andy veel op de bank zat en niks deed”, vertelt Melisa. Maar dat is nou wel anders. Andy heeft het roer omgegooid!

Andy over een andere boeg

Hij is druk met allerlei televisieklussen, zoals bij Veronica Offside. En hij heeft het contact met zijn twee dochters in Italië. Ze komen zelfs in de herfstvakantie logeren. “Halloween vieren”, zegt Melisa. Dat is natuurlijk een inkoppertje voor Andy: “Nou, je hebt het masker al op.”

Geen (goed)koopje

Aan de desk bij RTL Boulevard worden de ins en outs van het huis nog even besproken. Het huis staat in Mijas, is voor acht personen en kost je zo’n vijf à zeshonderd euro per nacht. Da’s niet mis!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder