Realitysoap Peter Jan Rens heet Doen ze 't of Doen ze 't niet?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Realitysoap Peter Jan Rens heet Doen ze 't of Doen ze 't niet?

Realitysoap Peter Jan Rens heet Doen ze 't of Doen ze 't niet?

|
|

Laatste update:

Peter Jan Rens en zijn Virginia zijn weer verloofd. Tijdens een concert van Django Wagner ging Rens op een knie en vroeg hij Virginia of ze met hem wilde trouwen. Ze zei 'ja', maar of ze dat ook voor het altaar zegt, moet nog blijken in hun realitysoap Doen ze 't of Doen ze 't Niet?

RTL Boulevard

RTL Boulevard kreeg de kans om het stel uitgebreid te interviewen. Peter Jan Rens koos er bewust voor om zijn Virginia tijdens een concert ten huwelijk te vragen, want op die manier zou ze minder makkelijk 'nee' kunnen zeggen. De reden dat hun huwelijk vorige keer werd afgeblazen, was de afkeuring van Virginia's moeder. Maar ook tussen Peter Jan en Virginia zelf liep het niet bepaald lekker, vertelt het stel openhartig.

Doen ze 't of Doen ze 't Niet?

Maar: ”We hebben heel veel meegemaakt met elkaar en hebben ons overal doorheen geslagen”, vertelt Virginia die Peter Jan tijdens hun breuk erg miste. ”De realityserie kwam toch als een soort godsgeschenk, want dan heb je toch meer een middel om haar te strikken”, aldus Rens.

Sceptisch

Bridget is enigszins sceptisch over de nieuwe serie. Tijdens het interview stelde ze kritische vragen en na afloop in de studio laat ze doorschemeren dat ze niet weet of die realitysoap zo'n goed idee is. "Peter Jan wil gewoon heel graag in beeld en dat is zijn leven. Maar ik stond daar en ik dacht echt: 'moeten we dit nu wel willen?'" Of Bridget het nu wel of niet wil, de soap gaat absoluut door. Begin 2017 zie je de serie op RTL.

Lees verder