Labor of Love, reality

Veronica Superguide logo
Labor of Love, reality

Bizar: Realityshow gaat op zoek naar 'ideale' zaaddonor

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na realityprogramma's als Too Hot To Handle en Love is Blind dachten veel mensen dat ze het opmerkelijkste wel hadden gezien, maar niets is minder waar. In Amerika wordt namelijk momenteel gezocht naar de ideale spermadonor... en ja, dat lees je goed.

In Labor of Love gaat Sex & The City-actrice Kristin Davis met kandidate Kristy op zoek naar de ideale zaaddonor. Kirsty zoekt namelijk niet naar liefde, maar naar een potentiële vader van haar kindje. "Ik denk dat veel vrouwen in dezelfde positie staan als ik", verdedigt Kristy haar deelname. "Het lijkt misschien absurd, maar het is heel herkenbaar."

Valse voorwendselen

Je zou het bijna opmerkelijk moeten vinden dat 15 mannen zich voor deze ietwat bizarre realityshow hebben opgegeven, maar blijkbaar zijn ze daar onder valse voorwendselen naartoe gelokt. De mannen zijn namelijk in de veronderstelling dat ze op zoek zijn naar de liefde. Uiteraard is het mogelijk dat Kristy alsnog verliefd wordt en met één van deze mannen een relatie start, maar uit de trailer blijkt wel het belangrijkste: 'liefde is optioneel, maar een bevalling noodzakelijk'. Dat doet Gaby Blaaser in De Bachelorette toch anders.

Het is nog niet duidelijk of dit programma ook in Nederland te zien zal zijn. We houden het in de gaten. Bekijk hieronder de trailer.

Lees verder