Summer de Snoo in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Summer de Snoo in RTL Boulevard

Realityserie voor 10-jarig model Summer de Snoo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van modellenwerk alleen kun je natuurlijk nauwelijks rondkomen dus het inmiddels 10-jarige model Summer de Snoo gaat bijklussen in haar eigen realityserie. Nooit van Snoo gehoord? Ze vloog als klein meisje al de hele wereld over als model en haar manager en ouders weten haar stevig in de kijker te spelen. Inmiddels is ze verkast naar New York om daar verder door te groeien in de modellenwereld. 

Keeping up with Summer

Erg veel is er nog niet bekend over de serie. Het zal worden geproduceerd door Zodiak. Dit bedrijf heeft ook al programma’s gemaakt zoals Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson dus we verwachten eh... een integer journalistiek verantwoord portret dat een volledig beeld geeft van de complexe wereld van de mode-industrie en de rol van een minderjarige hierin. Of zoiets. Hoe dan ook: Frans Bauer, move over... Het contract is al ondertekend. Welke zender het krijgt, of wil, is nog niet bekend, vertelde haar manager Anthony Vos. Summer was al regelmatig te zien op tv en youtube, zoals bij Nickelodeon (spoiler alert: licht irritante presentatrice die in je allergiezone gaat zitten).

Uitbuiting?

Summer en haar management en moeder kregen ondanks het succes van het model erg veel kritiek, onder andere naar aanleiding van de talkshow Jinek waar zij en haar moeder te gast waren. Het vermoeden bestaat -uiteraard- dat vooral haar omgeving profiteert van haar harde werk. En in comments bij youtube vragen mensen zich ook hardop af hoe dat moet als ze straks de pubertijd door is en 1 meter 60 wordt. Haar ouders vertelden dat al het geld dat zei verdiend op een speciale spaarrekening voor haar wordt gezet. Summer de Snoo zelf is erg enthousiast over haar werk en benadrukt dat ze ook erg van voetbal houdt. En hopelijk houdt ze van camera's, want die gaan straks dus overal mee naartoe. 

Vanaf 1 mei beginnen de opnames. Ga jij deze serie kijken? 

Lees verder