rob goossens albert verlinde humberto tan rtl boulevard shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob goossens albert verlinde humberto tan rtl boulevard shownieuws

'Albert Verlinde wist dondersgoed wat hij zei; lachwekkend'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens is niet onder de indruk van Albert Verlinde zijn reactie op de commotie die ontstond na zijn uitspraken over Humberto Tan. Rob noemt het zelfs “lachwekkend”!

'Albert wist dondersgoed wat hij zei'

We vertelden jullie al dat Albert Verlinde gisterenavond in Shownieuws met een reactie kwam op de aangifte die Humberto Tan tegen 'm deed. Volgens Albert was het niet zijn bedoeling om Humberto "op één hoop gooien" met alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens laat in RTL Boulevard weten niet onder de indruk te zijn van die reactie: “[Albert] heeft dondersgoed geweten wat hij zei en nu doen alsof ie het niet gelijk heeft gesteld aan de misstanden bij The Voice is lachwekkend.

Humberto trekt aangifte niet in

Rob snapt dat Humberto zijn aangifte niet intrekt: “Als dit [Alberts] poging is om het recht te zetten, dan snap ik heel goed dat Humberto zijn aangifte laat staan. Misschien grijpt Albert vanavond zijn tweede kans. (…) En zegt hij: ‘Ik heb gewoon een heel lelijke insinuatie gemaakt. Had ik niet moeten doen. Ik ben een domme eikel.’” Advocaat Clarice Stenger is dat met Rob eens: “Je kunt dit niet los zien van elkaar. (...) Dat is niets anders dan iemand publiekelijk zwart maken.

Rob hoopt dat Albert en Humberto de zaak buiten de rechtszaak kunnen oplossen. Het OM heeft volgens hem wel wat beters te doen.

RTL Boulevard is elke dag rond 18:35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder