Liev Schreiber in Ray Donovan Seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Liev Schreiber in Ray Donovan Seizoen 7

Ray Donovan: Seizoen 7 heeft een eerste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit najaar gaat het zevende seizoen van Ray Donovan in première. En afgaande op de eerste teaser-trailer wordt het leven van onze favoriete fixer er niet makkelijker op!

Geheimen

De verslavende misdaadserie Ray Donovan vertelt het verhaal van een zogenaamde ‘fixer’. In opdracht van een gerenommeerd advocatenbureau zorgt hij ervoor dat de duisterste geheimen van de rijken der aarde niet openbaar worden. Hij is de beste in wat hij doet, maar zelf heeft de titelheld ook de nodige geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen… De hitserie gaat komende winter zijn zevende seizoen in en dit weekend kregen we een eerste voorproefje!

Vader

Liev Schreiber (Spider-Man: Into the Spider-Verse) keert uiteraard terug in de titelrol. Jon Voight (Fantastic Beasts) zal in het zevende seizoen opnieuw te zien zijn als Ray’s vader Mickey. Daarnaast zijn er belangrijke bijrollen weggelegd voor nieuwkomers Josh Hamilton (Eighth Grade), Kerry Condon (Better Call Saul) en Louisa Krause (Billions). Ray Donovan: Seizoen 7 gaat op 17 november van start in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder