Trailer Treadstone Jason Bourne series

Veronica Superguide logo
Trailer Treadstone Jason Bourne series

Rake klappen en vette actie in trailer voor Jason Bourne-serie Treadstone

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een jaar geleden vertelden we je al dat de tv-zender USA Network ongezien een heel eerste seizoen van de Jason Bourne-serie Treadstone had aangekocht. En dat dit een goed teken was, omdat zenders meestal eerst een pilotaflevering aankopen en daarna pas een heel seizoen. Nu is hier de eerste teasertrailer, en het is meteen te zien waarom ze bij USA zo dolenthousiast waren. Dit trailertje zit meteen ramvol met flitsen van gave actiescènes in onder meer Londen, Budapest en Parijs.

Gemis aan Matt Damon wordt gecompenseerd met heel veel knokken en volop stunts

In de hoofdrollen zien we Jeremy Irvine (uit War Horse), Brian J. Smith (Will uit Sense8) en de Koreaanse actrice Hyo-Joo Han als een drietal Treadstone-agenten. Jason Bourne zelf is nergens te bekennen, maar alles wijst erop dat het gemis aan Matt Damon zo veel mogelijk gecompenseerd gaat worden met heel veel vuistgevechten, achtervolgingen en andere stunts zoals we die gewend zijn uit de Bourne-films.

Waardige vervanger voor Shooter?

Ergens zijn we wel een bezorgd dat deze serie misschien net zo gaat tegenvallen als de oersaaie spin-off The Bourne Legacy, maar aangezien in dit 40 seconden durende teasertrailertje al meer vuistgevechten voorbij komen dan in die hele Bourne-loze film bij elkaar hebben we toch goede hoop. Daarnaast heeft USA met Shooter al eerder laten zien dat ze weten hoe ze een goede actiethriller kunnen uitbouwen tot een degelijke tv-serie. Zou Treadstone een waardig goedmakertje blijken voor het cancellen van Shooter? Dit najaar zullen we erachter komen, ook al is het vooralsnog niet duidelijk wie Treadstone in Nederland gaat uitzenden.

Lees verder