Rachel Hazes spreekt bijzondere boodschap in voor André: 'Mama houdt van je'

Door Redactie
Rachel Hazes

Rachel Hazes liet een paar dagen geleden nog weten niet echt te zitten wachten op een hereniging met haar schoondochter Monique. Toch kan ze het niet laten om een boodschap voor haar zoon in te spreken.

André Hazes werd vanmorgen op Radio 100%NL flink verrast met een boodschap van zijn moeder!

Felicitaties

"Hé lieve schat. Allereerst wil ik jou natuurlijk van harte feliciteren met jouw nieuwe album", horen we Rachel via de onderstaande Instagram-post zeggen. "Jeetje schat, hoe trots moet jij zijn op deze CD. Echt heel mooi geworden weer. Ik ben in ieder geval heel trots op je en weet zeker, papa ook."

Papa's trots

Hoewel het geen live-verbinding is maar een opname neemt Rachel wel de tijd om wat herinneringen op te halen aan betere tijden. "Een ding moet ik toegeven. Hoe goed papa dat gezien heeft bij jou. Je was nog zo klein, maar die ouwe zag van jongs af aan dat jij een geboren artiest bent." Vervolgens eindigt ze met een lieve afsluiting. "Nou lieverd, heel veel geluk met je nieuwe CD. Mama houdt van je en dikke kus." De zanger kan het duidelijk waarderen, maar heeft er verder weinig op te zeggen. Beluister het hele fragment hieronder.

Broer en zus

Hoe de relatie tussen moeder en zoon ook is, André kan sinds kort weer terecht bij zijn zus Roxeanne. En dat komt allemaal door Monique! André Hazes vertelde namelijk vorige week nog dat zij zorgde voor de lijm tussen broer en zus. "Als Monique het niet had gedaan, hadden we elkaar nooit opgezocht; we zijn te koppig", aldus de zanger. Eind goed, al goed!