Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes

Rachel Hazes: ‘André is aanwezig in alles wat ik doe’

|
|

Laatste update:

Aangezien Holland Zingt Hazes vanwege de coronamaatregelen niet door kan gaan, organiseert Rachel Hazes Een Rondje Hazes, een online meezingfestijn. Aan het AD vertelt Rachel meer over de avond en de nog altijd ijzersterke band met haar overleden echtgenoot.

Een Rondje Hazes

In het jaar waarin André Hazes 70 zou zijn geworden, organiseert Rachel Hazes Een Rondje Hazes. Tijdens deze online te volgen avond worden locaties bezocht die veel voor Dré hebben betekend: “Talenten zingen zijn liedjes op die locatie (…) en daarna is er het optreden in het Concertgebouw met artiesten als Peter Beense, Willeke Alberti, Lil Kleine, OG3NE en Xander de Buisonjé.” Roxeanne en André junior zijn echter niet aanwezig: “Bij dit evenement hebben we ervoor gekozen om ze daar geen onderdeel van te maken. Ze hebben nu allebei een heel eigen carrière en staan stevig op eigen benen, dat moet ik wel respecteren als moeder, hè.” Helaas lijkt de band tussen Rachel en haar kinderen sowieso nog altijd enigszins verstoord te zijn. André junior noemde zijn moeder bijvoorbeeld laatst nog een “aparte vrouw”.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

André Hazes krijgt museum in kroeg

“Het is inmiddels zeventien jaar geleden dat hij stierf, maar het gekke is: ik sta met André op en ga met hem naar bed. (…) Als iemand zo aanwezig blijft, is het moeilijk om te rouwen, laat staan een nieuwe relatie op te bouwen. Voor een nieuwe man is het heel moeilijk als mijn overleden man nog zo met mijn leven verweven is”, aldus Rachel. Dat Rachel nog zo erg bezig is met haar grote liefde blijkt ook wel uit het feit dat ze niet alleen aan Een Rondje Hazes werkt, maar ook bezig is met een boek en het opzetten van een museum in een kroeg in Amsterdam.

Lees verder