Once Upon a Time in Hollywood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood krijgt extra scènes!

|
|

Laatste update:

Quentin Tarantino’s nieuwste film, Once Upon a Time in Hollywood, wordt teruggebracht naar de Amerikaanse en Canadese bioscopen. Het is nog niet bekend of het in Nederland ook gaat gebeuren, maar diehard Tarantino fans willen het zeker want er komt 10 minuten aan extra scènes in de film!

Meer Leonardo DiCaprio en Brad Pitt

De film begint deze vrijdag in Amerika opnieuw te draaien. Once Upon a Time in Hollywood was al een lange film met 2 uur en 41 minuten. Daar komt nu zo’n 10 minuten aan extra beeldmateriaal bij. Vinden we helemaal niet erg want Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Brad Pitt spelen de hoofdrollen. Bekijk hier de beste Tarantino-films want hij heeft er genoeg gemaakt om een lange lijst te maken!

China niet blij met Tarantino

Once Upon a Time in Hollywood was al een succes in de VS en Europa. Toch kan het extra geld goed gebruikt worden want de film is op het laatste moment niet toegelaten in China! Reden voor de afkeuring is omdat Quentin Tarantino’s versie van Bruce Lee beledigend zou zijn. De martial arts-acteur wordt heel arrogant gespeeld in de film, maar Tarantino weigert het aan te passen tot woede van de dochter van Bruce Lee!

Lees verder