Quentin Tarantino staat open voor Star Trek

Veronica Superguide logo
Quentin Tarantino staat open voor Star Trek

Quentin Tarantino staat open voor Star Trek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Quentin Tarantino wil overwegen een Star Trek-deel te regisseren. Dat liet de wereldberoemde regisseur doorschemeren in een wel heel kort filmpje.

Als filmmaker pakt hij gerust meer dan twee uur, maar in twintig seconden kan Quentin Tarentino ook al veel vertellen. Zo blijkt uit een nieuw, heel kort filmpje dat gemaakt is op de luchthaven van Los Angeles.

In dit mini-interview krijgt Tarantino (Pulp Fiction, Django Unchained, Kill Bill) de vraag voorgeschoteld of hij een Star Trek-film zou regisseren als ze hem 'echt zouden willen'. De regisseur hakkelt hierop kort maar zegt dan: "Het zou beslist een vergadering waard zijn."

Trekkie

Dat hem naar Star Trek gevraagd wordt, komt overigens niet uit de lucht vallen. Een podcast met Tarantino uit 2015 werd afgelopen week namelijk uit de krochten van het internet getrokken en kreeg opnieuw veel aandacht. De regisseur komt hierin als 'Trekkie' uit de kast en geeft aan dan ook liever een Star Trek- dan een Star Wars-film te maken.

Vervroegd pensioen

De interviewer wil ook nog even weten of Tarantino nog altijd van plan is om over twee films met pensioen te gaan. Helaas heeft nog niemand hem op andere gedachten kunnen brengen, want het antwoord luidt ja.

Dat wordt met al zijn wensen dan wel lastig, want naast Star Trek lagen er ook al plannen voor een Bonnie en Clyde-achtig drama en een film over de beruchte familie Manson. Maar misschien is hij van plan van Star Trek een Bonnie en Clyde-achtig drama te maken. Dat kan natuurlijk ook.

Lees verder