Expeditie Robinson Harry

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson Harry
Expeditie Robinson

Publiekslieveling Harry zorgt voor spanning bij kijkers: ‘Ik hoop dat Harry wint’

|
|

Laatste update:

Sinds hij de bekende lyrics “hamburgers met korting, oooh-ooh-ooooh” zong in de Albert Heijn-reclame, heeft Harry al ons hart gestolen. Ook de Expeditie Robinson-kijkers zijn íedere week weer enthousiast over ‘meneer Piekema’.

Niets missen? Check hier Expeditie Robinson-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer.

‘Ik ben vroeger clown geweest’

Harry is deze week aan de beurt voor de proef. De opdracht is als volgt: ze moeten zandzakken boven hun hoofd houden, laat je de zandzak zakken, dan verlies je én krijg je koud water over je heen. Het toverwoord voor deze proef is uithoudingsvermogen en daar werd Harry wel raad mee. “Balanceren boven mijn hoofd kan ik wel. Ik ben vroeger clown geweest. In het theater heb ik een hele voorstelling gehad met jongleren. En ik heb zelfs in het circus gestaan.

Doordachte techniek

Ondanks dat Harry een zéér doordachte tactiek heeft, wordt het steeds pittiger. Inmiddels heeft hij al drie zakken boven zijn hoofd, maar het balanceren is nog niet zo makkelijk. Mike laat als eerste zijn zakken vallen. Een kleine triomf voor Harry. De kijkers van Expeditie Robinson zitten op het puntje van hun stoel. “Ik hoop dat Harry wint.”

Een goede verliezer

Thijs begint heel erg te trillen en óók Mike denkt dat Harry deze proef gaat winnen. Hij lijkt namelijk heel erg in control. Maar ook Harry's arm doet pijn en hij wil de drie zakken overgeven naar zijn andere arm. Dat wordt hem fataal. Hij laat de zakken vallen en krijgt ijskoud water over zich heen. “Dat was close.” Harry blijft optimistisch én een goede verliezer. Al heeft 'ie hier en daar wél wat op de presentators aan te merken.

De kijkers vinden het heel erg jammer. Zij hadden stiekem toch op een overwinning voor Harry gehoopt.

Expeditie Robinson is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder