Frank Lammers als Ferry Bouman in Netflix-serie Undercover

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers als Ferry Bouman in Netflix-serie Undercover

PSV blundert en zet per ongeluk telefoonnummer Frank Lammers online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Undercover-ster Frank Lammers kroop voor zijn geliefde club PSV opnieuw in de huid van zijn beruchte personage, drugsbaron Ferry Bouman. Dit moest 'ie echter bekopen met een nare onthulling: zijn 06-nummer kwam in beeld en dat heeft ingrijpende gevolgen. 

"Volgens verschillende Twitteraars is Lammers platgebeld sinds het filmpje gisteravond online kwam en heeft de acteur van zijn provider een nieuw nummer gekregen", zo schrijft het AD, dat het nieuws voor het eerst naar buiten bracht. Het begon allemaal met een spotje dat gisterenavond verscheen. Hierin dwingt 'Ferry' PSV-speler Donyell Malen zijn contract te verlengen. 

Ferry Bouman-hype

Dit is niet voor het eerst dat Lammers in de persoon van Ferry Bouman opduikt ná Undercover seizoen 1. Hij deed het ook al voor een La Casa de Papel-promo. De échte versie, real life-drugsbaron Janus van W., ziet het allemaal met lede ogen aan. Hij meldde zichzelf eerder al bij de politie als 'Ferry Bouman'. Later vertelde Janus dat Undercover 'nergens op slaat'. Zo zei 'ie bijvoorbeeld: "Ik heb nooit iemand doodgeschoten".

Reactie Frank Lammers

Frank Lammers moet nog reageren op dit foutje van PSV. Of was het eigenlijk wel een fout? In de krant maakt PSV-woordvoerder Thijs Slegers het allemaal vrij ingewikkeld. Volgens hem hoorde het er allemaal bij en zouden mensen die het nummer bellen, een voicemailberichtje van één van PSV's sponsors, een telecomprovider, te horen krijgen (dit is nu ook het geval). Gisteren was dit bericht echter nog niet te horen. Het AD is sceptisch: "Opvallend is wel dat het ‘verklapte’ telefoonnummer van Lammers bij deze redactie (van het AD, red.) bekend was en ook bij de collega's van het Eindhovens Dagblad." Hmm, wat verwarrend! Zou het dan toch zijn echte 06-nummer zijn geweest?

Undercover seizoen 2

Goed, we laten deze toch wel mislukte marketingactie even voor wat het is en kijken vooruit naar Undercover seizoen 2. Want daar werkt Netflix momenteel hard aan. Er is ook al wat info bekend. Zo keren Anna Drijver en Tom Waes terug als undercoveragenten Kim en Bob en maakt Frank Lammers uiteraard weer zijn opwachting als Ferry. Seizoen 2 richt zich op illegale wapenhandel uit Syrië.  Een releasedate is er helaas nog niet, maar dat lees je hier zodra die bekend is!

Lees verder