Proefkonijnen gezocht voor Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Proefkonijnen gezocht voor Expeditie Robinson

Proefkonijnen gezocht voor Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Altijd al een keer mee willen doen aan Expeditie Robinson? Of heb je je al tevergeefs eens geprobeerd op te geven voor het kamp van Onbekende Nederlanders? Of voor de nieuwe versie met alleen ON'ers? Nu kun je wellicht toch zelf een echte Expeditie Robinson-experience meemaken: het programma is namelijk op zoek naar fans van de show die zin hebben om voorafgaand aan het komende seizoen de verschillende proeven uit te proberen.

Doorbijters gezocht

Vanzelfsprekend is dit alleen voor echte bikkels, want het programma roept specifiek “Doorbijters gezocht!” Via de site van Expeditie Robinson kun je je opgeven als doorbijter. Opnames voor het aankomende jubileumseizoen (20 jaar alweer!) vinden plaats op de Filippijnen, dus dat belooft wel weer een mooi reisje te worden.

Zelfs het aanmeldformulier is al pittig

Wie denkt zich snel even tijdens de lunchpauze op te kunnen geven, die moeten we teleurstellen. De officiële site meldt dat het aanmelden wel wat tijd in beslag neemt. Ook zijn er wat voorwaarden aan verbonden: je moet minstens 18 jaar oud zijn, je moet tussen half juni en half juli negen dagen beschikbaar zijn, én je moet ook volgende maand van 22 tot en met 28 april vrijhouden om het finalespel te spelen. Dat betekent dus Koningsdag overslaan dit jaar. Ook moet je een gezondheidsverklaring van je huisarts hebben. Wil je er nog steeds voor gaan? Dan kun je je hier aanmelden.

Lees verder