Doug Bradley als Pinhead in Hellraiser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doug Bradley als Pinhead in Hellraiser

Hell Yes: producer It maakt televisieserie Hellraiser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt erop dat de horrorfranchise Hellraiser de overstap maakt naar het kleine scherm. En daar zijn niet de minste namen voor aangetrokken!

Comeback

Pinhead is terug van (nooit helemaal) weggeweest! Sinds zijn debuut in 1987 was dit menselijke speldenkussen in niet minder dan negen vervolgfilms te zien. Met zulke aantallen komt de klad er vroeg of laat wel in, maar het lijkt erop dat de reeks op het punt staat een comeback van jewelste te maken. Niet alleen werkt de schrijver van de Batman-klassieker The Dark Knight aan een gloednieuwe Hellraiser-film, er is ook een televisieserie in de maak rondom Pinhead en co.

Kwelling

Deadline meldt dat It-producer Roy Lee en Ready Player One-producer Dan Farah de krachten hebben gebundeld om Hellraiser te bewerken tot een televisieserie. Daarvoor wordt niet alleen de filmreeks als basis gebruikt, maar ook het boek The Hellbound Heart van Clive Barker. Hierin ontketent Frank Cotton een aantal helse demonen, die kwelling tot een kunstvorm hebben verheven.

Het is nog niet bekend wie de serie zal gaan uitzenden, maar met de producer van de kaskraker It aan het roer verwachten we dat studiobazen deze kans niet willen laten schieten. Nu maar hopen dat Doug Bradley opnieuw tekent voor de rol van horroricoon Pinhead!

Lees verder