Prins Harry in Den Haag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prins Harry in Den Haag

Prins Harry mogelijk in nieuw seizoen Carpool Karaoke

|
|

Laatste update:

Prins Harry lijkt zich steeds meer thuis te voelen in de wereld van zijn acterende echtgenote Meghan Markle. Binnenkort zien we hem zelfs misschien terug in Carpool Karaoke!

Dubbeldekker

TMZ deelde van het weekend een opvallende video van prins Harry. Daarin is te zien hoe de Hertog van Sussex samen met James Corden Hollywood onveilig maakt in een dubbeldekker. En afgaande op de aanwezige cameraploeg toert het duo niet alleen maar rond om een luchtje te scheppen!

Mondkapje

Bij James Corden denk je natuurlijk meteen aan Carpool Karaoke. Het ligt dan ook voor de hand dat prins Harry binnenkort zijn opwachting maakt in deze muzikale hitrubriek. Laat je daarbij niet afleiden door de gigantische dubbeldekker; in tijden van corona leek het de producenten waarschijnlijk niet handig om samen te carpoolen. Zingen met een mondkapje op is tenslotte ook weer zoiets…

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Hoog bezoek

Het zou niet de eerste keer zijn dat James Corden hoog bezoek ontvangt in zijn vierwieler. In 2016 wist hij de toenmalige First Lady Michelle Obama al te strikken voor Carpool Karaoke. En daarbij kan het natuurlijk ook geen kwaad dat de Britse talkshowhost te gast was op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Kwestie van een appie sturen, dus!De Hertogin van Sussex is trouwens ook weer actief in Hollywood. Zij verzorgde de voice-over van de Disney+-documentaire Elephant!

Lees verder