Meghan Markle, Prince Harry en Prince William

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meghan Markle, Prince Harry en Prince William

Prince William maakt zich zorgen om Harry en Meghan na documentaire

|
|

Laatste update:

Prince Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben een onthullende documentaire gemaakt over hun moeizame eerste huwelijksjaar. Harry en Meghan: Hun Afrikaanse Reis werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en ook grote broer Prince William heeft de docu inmiddels bekeken. Volgens bronnen in het Britse koningshuis maakt hij zich zorgen om Harry en Meghan!

Ruzie tussen broers?

De documentaire doet veel stof opwaaien, ook binnenskamers zo meldt de BBC. Volgens hun insider heeft Prince William zijn zorgen geuit over Harry en Meghan en hoopt hij dat het goed met hen gaat. De gespannen relatie tussen William en Harry kwam ook aan bod in de documentaire. Harry zei daarover:

"Door de druk die komt kijken bij deze rol, bij deze baan, deze familie, gebeuren er vanzelfsprekend dingen. Maar we zijn broers, en we zullen altijd broers blijven. We bevinden ons op dit moment zeker op verschillende paden. Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er altijd voor mij zal zijn.’’

De BBC-bron spreekt echter tegen dat Prince William furieus was na het horen van die uitspraak, zoals werd gesuggereerd in de Britse tabloids. Diezelfde bladen werden ook bekritiseerd door Harry en Meghan.

Gewaarschuwd voor de roddelpers

Meghan Markle onthulde zelfs dat haar Britse vrienden haar waarschuwden voor het huwelijk met Harry omdat de Britse roddelpers haar dan nooit met rust zou laten. Dat negeerde ze uiteraard maar achteraf vindt ze wel dat ze een beetje naïef was. "Ik had nooit gedacht dat het makkelijk zou worden, maar wel dat het redelijk zou zijn." Dat ze best snel trouwden en een kindje kregen maakte het alleen maar erger, volgens Meghan.

Harry en Meghan terugkijken

Het koninklijk stel klaagde onlangs tabloid Mail on Sunday aan omdat die een brief van Meghan aan haar vader hadden gepubliceerd. Harry en Meghan: Hun Afrikaanse Reis kan je terugkijken via RTL XL.

Lees verder