Central Perk Café

Veronica Superguide logo
Central Perk Café

OMG: Primark opent een Friends Central Perk Café!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Primark heeft een eigen Central Perk Café geopend! Wacht wat… Primark? We wisten al dat de winkelketen gek was op de serie Friends door met een geweldige Friends Homeware Collection uit te komen. En nu gaan ze een stapje verder met hun eigen versie van het iconische stamcafé.

Manchester

Helaas moeten Nederlandse fans van Friends een tripje overzees maken om hier een koffietje te kunnen bestellen. Het café zit namelijk in de Primark in Manchester. Laten we het van de positieve kant bekijken: het is dichterbij dan de Warner Brother Studios in Los Angeles. En het belangrijkste: je kan hier daadwerkelijk genieten van snacks en drinken!

Er is er een jarig

Primark heeft het koffiehuis geopend voor het 25e jubileum van de hitserie. Met herkenbare details zoals de stenen muur, het menu op het krijtbord, het logo en de comfortabele sofa, ziet het er geweldig uit. Er daarnaast zijn ze ook nog eens zeer milieuvriendelijk! Ze gebruiken onder andere fairtrade koffiebonen en composteerbare bekertjes. 

I'll be there for you

Wil je nou graag naar Central Perk, maar is er echt geen mogelijkheid om deze vakantie al te gaan? Primark heeft besloten hun eerbetoon permanent in hun winkel te houden, dus je hebt alle tijd om een leuke trip te plannen met al jouw vrienden! Ga je deze zomer nou wel toevallig naar Engeland, koop dan ook alvast je tickets voor de Friends-musical

Lees verder