De papegaai in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De papegaai in The Masked Singer

Preview: Wie wordt ontmaskerd in The Masked Singer?

|
|

Laatste update:

Vanavond is het alweer tijd voor de vierde aflevering van The Masked Singer. Welk podiumbeest moet vanavond het veld ruimen?

Mop

Een papegaai, een neushoorn, een poedel, een eenhoorn en een, ja… wat is het eigenlijk, lopen samen de studio binnen. Nee, dit is niet het begin van een slechte mop, maar de line-up van de vierde aflevering van The Masked Singer. Deze podiumbeesten moeten het vanavond tegen elkaar opnemen. Om alvast in de stemming te komen, verscheen zojuist een voorproefje op Instagram!

Joling

In de video is te zien hoe kandidaten zich van hun meest muzikale kant laten zien. Ondertussen proberen Gerard Joling en Buddy Vedder hun tegenstanders Carlo Boszhard en Loretta Schrijver te slim af te zijn door te raden wie er achter de maskers schuilgaat. De kijkers denken het trouwens al te weten! Al eerder werd voorspeld dat niemand minder dan Eddy Zoëy in het papegaaienpak zit. Andere namen die veel genoemd worden in dit verband zijn actrice Joke Bruijs (als de poedel) en K3-zangeres Josje Huisman (als de eenhoorn). Vanavond weten we ongetwijfeld meer!

The Masked Singer is vanaf 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder