IJzersterkste, preview halve finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
IJzersterkste, preview halve finale

Preview: Wie haalt de finale van De IJzersterkste?

|
|

Laatste update:

Het is erop of eronder voor de overgebleven kandidaten van De IJzersterkste. Vanavond moet blijken welke twee vrouwen én twee mannen de finale gaan halen. 

De overgebleven kandidaten van De IJzersterkste, het programma dat behoorlijk wat kritiek kreeg, krijgen het net als eerder dit seizoen vanavond nog zwaar. Ze moeten zich namelijk niet alleen bewijzen op de 1000 meter, maar rijden ook allemaal de skate-off. Michel Mulder geeft de kandidaten voor de 100 meter nog wat tips mee. "Schaatsen is diep zitten, dat heeft Rintje vast al weleens gezegd." Presentator Renze Klamer kan dat niet meer horen. "Ik vind het programma's fantastisch, maar ik ben wel blij als het programma voorbij is, dat niemand meer tegen mij zegt dat ik dieper moet zitten."

Goede billen

Overigens valt het de kandidaten wel op welk voordeel dat diepe zitten met zich meebrengt. "Ja, ik heb wel gemerkt en gezien bij Michel dat je hele goede billen krijgt van dat schaatsen", merkt Ortál Vriend op. "Ik kan niet ontkennen dat het mij ook is opgevallen", geeft Welmoed Sijtsma toe. Bekijk hieronder de volledige preview.

De ijzersterkste zie je zaterdag om 20.30 uur op NPO 1.

Lees verder