Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island

Preview Temptation Island: ‘alles kan kapot’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is misschien wel het laatste waar je in deze tijd van corona aan denkt: Temptation Island, maar wellicht is een beetje vunzige afleiding precies wat je op dit moment nodig hebt! Vanavond komt aflevering 5 van Temptation Island op RTL 5 met een speciale verrassing!

De kijkcijfers zijn om te huilen, maar Temptation Island dendert gewoon door. En hoe: vanavond maken twee nieuwe afgetrainde vrijgezellen hun opwachting in de reality-show.

Kapotmaken

De man in kwestie heeft er alvast zin in. "Alles kan kapot", hitst hij de kijker op. "Je moet blijven knokken tot ze zich overgeven aan je." Zei hij dat echt over de vrouwen op het eiland? Ja, dat zei hij echt, helaas.

Videoland

Wie overigens niet wil wachten tot vanavond - wat we volkomen begrijpen nu je waarschijnlijk al enige tijd thuiszit - kan terecht op Videoland. De streamingdienst loopt een weekje voor dus je kunt aflevering 6 óók al kijken. Nu we het toch over Videoland hebben: RTL besloot om Mocro Maffia seizoen 2 eerder online te gooien! Vrijdag is het al zo ver. Kijk, zulk nieuws kunnen we nu goed gebruiken!

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder