Donny Roelvink in Dancing on Ice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Donny Roelvink in Dancing on Ice

Preview: Kandidaten Dancing on Ice beloven spectaculaire finale

|
|

Laatste update:

Nog maar een paar uurtjes en dan weten wie dit seizoen van Dancing on Ice heeft gewonnen. In deze video blikken de deelnemers alvast vooruit op de finale!

Voetoperatie

Vorige maand keerde Dancing on Ice na een lange afwezigheid terug op de buis. En hoewel het ijsdansprogramma niet meer het kijkcijferkanon van vroeger was, wist het nog wel de tongen los te maken. Aan drama was er dit seizoen dan ook geen gebrek! Zo kwam jurylid Joan Haanappel onder vuur te liggen door haar puntenverdeling. Daarnaast leek de finale voor Tommie Christiaan na een voetoperatie verder weg dan ooit. Het lijkt er echter op dat de publieksfavoriet er vanavond gewoon bij is. En hij is niet de enige!

‘Retespannend’

Tommie moet het vanavond opnemen tegen Juvat Westendorp, Elske DeWall en Donny Roelvink. Laatstgenoemde belooft alvast een ‘retespannende finale’ van Dancing on Ice. “Er zitten hele vette trucs in”, aldus Donny. En omdat het de finale is, worden de kandidaten uitgedaagd om niet minder dan drie kuren te schaatsen. Als kers op de taart zullen de pro-schaatsers ook nog een spectaculair openingsnummer verzorgen. Kortom, genoeg reden om te gaan kijken!

Je ziet de finale van Dancing on Ice vanavond om 20.00 uur op SBS6.

Lees verder