Charly Luske en Shelby in Dancing on Ice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charly Luske en Shelby in Dancing on Ice

Preview: Kandidaten Dancing on Ice maken zich zorgen om afvalronde

|
|

Laatste update:

Vanavond gaat Dancing on Ice een nieuwe fase in. De koppels die het minste indruk maken op de schaats kunnen hun direct hun koffers pakken!

Menens

Twee weken geleden ging Dancing on Ice van start. Onder anderen Roy Donders, Elske DeWall, Charly Luske en Donny Roelvink nemen het onder begeleiding van professionele danspartners op de ijsbaan tegen elkaar op. De partners hebben even de kans gekregen om aan elkaar te wennen, maar vanavond is het menens. Dan gaan namelijk de afvalrondes van start. En niet iedere kandidaat kijkt uit naar deze fase van de wedstrijd!

Achterblijvend

De BN’ers zijn trouwens niet de enigen die wat wankel uit de startblokken kwamen. Dat geldt namelijk ook voor het programma. Dancing on Ice staat vooralsnog iedere week maar nipt in de Top 10 van best bekeken programma’s. SBS legt het daarmee af tegen De IJzersterkste, het concurrerende schaatsprogramma op de NPO. Een van de redenen van de achterblijvende kijkcijfers zou de jury kunnen zijn. Volgens veel kijkers is die veel te streng voor de onervaren kandidaten. En de rol van de juryleden zal er na vanavond alleen maar groter op worden!

Dancing on Ice is vanavond om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Lees verder