Groepsfoto Beste Zangers Kerstspecial 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto Beste Zangers Kerstspecial 2019

Preview: Beste Zangers vanavond in winterse kerstsferen

|
|

Laatste update:

Ook dit jaar was Beste Zangers weer een van de populairste programma’s op de zaterdagavond. Vlak voor de feestdagen krijgen we nog een heuse toegift!

Gastenlijst

Beste Zangers wist dit najaar ieder weekend een miljoenenpubliek aan zich te binden. Het populaire muziekprogramma had dit jaar dan ook een line-up om van te smullen, met onder meer Samantha Steenwijk, Henk Poort en Floor Jansen. Vooral de Nightwish-zangeres blies de kijkers en haar collega’s week na week omver met haar veelzijdige zangtalent. Helaas is Floor er vanavond niet bij, maar verder valt er weinig aan te merken op de gastenlijst van de kerstspecial!

Kerstnummers

De line-up van de Beste Zangers Kerstspecial bestaat dit jaar uit OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom. En om alvast in de stemming te komen voor de feestdagen, zullen de artiesten hun favoriete kerstnummers vertolken. De presentatie is in handen van Jan Smit. Volgend jaar moeten we het waarschijnlijk zonder de Volendamse volkszanger doen, maar gelukkig staan zijn collega’s Nick en Simon al klaar om het stokje van hem over te nemen!

Je ziet de Beste Zangers Kerstpecial vanavond om 21.30 uur op NPO 1.

Lees verder