Pretty Little Liars-showrunner onthult nieuwe details spin-off

Veronica Superguide logo
Pretty Little Liars-showrunner onthult nieuwe details spin-off

Pretty Little Liars-showrunner onthult nieuwe details spin-off

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marlene King, de showrunner van Pretty Little Liars, is momenteel druk bezig met een spin-off van de hitserie. Dit weekend vertelde zij wat we kunnen verwachten van The Perfectionists!

Womanizer

Vier maanden geleden werd bekend dat er een spin-off van Pretty Little Liars in de maak is. Deze nieuwe serie heet The Perfectionists en is net als zijn voorganger gebaseerd op de verhalen van schrijfster Sara Shepard. Hierin bereiden een aantal jonge vrouwen een moord voor op een womanizer die hen heeft misbruikt. Maar voor ze het plan kunnen uitvoeren, wordt het beoogde slachtoffer al dood gevonden. In een interview met TVLine onthulde PLL-showrunner Marlene King nieuwe details over deze spin-off!

Mysterie

“Wat betreft sfeer zit het heel erg dicht tegen Pretty Little Liars aan”, aldus King. “Er is een mysterie, een moord en aantal personages dat verbonden wordt door deze zaak. In dat opzicht verschilt het dus weinig met Pretty Little Liars. Maar uiteraard is het wel een nieuw mysterie en een nieuwe moordzaak die de boel op scherp zetten.” Aangezien het hier een spin-off betreft, zullen er ook enkele personages uit Pretty Little Liars opduiken in de serie. “Alison (Sasha Pieterse) en Mona (Janel Parrish) spelen ook een rol in The Perfectionists. En als je de pilot ziet, snap je meteen waarom”, plaagt King.

Duistere twist

Naar verluidt zullen Alison en Mona niet de enigen zijn die de overstap wagen naar The Perfectionists. Volgens King zullen er uiteindelijk meer bekende gezichten uit Pretty Little Liars te zien zijn in de spin-off, ‘alleen nog niet in de pilot’. Uiteraard eindigt het brein achter de hitserie met een duistere twist: “In de pilot maken we kennis met vier personages die zich een Perfectionist noemen. Een van hen zal het einde van de aflevering niet halen…”

De tiendelige serie zal in de loop van 2019 in première gaan.

Lees verder