Predator-acteur uit film geknipt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Predator-acteur uit film geknipt

Predator-acteur uit film geknipt

|
|

Laatste update:

Edward James Olmos zal niet te zien zijn in de nieuwe Predator-film. De van Miami Vice, Battlestar Galactica en Dexter bekende acteur is uit de film geknipt, omdat deze ingekort moest worden. Net het halve uur waarin hij te zien was heeft de eindmontage niet gehaald.

De 71-jarige acteur vertelde dit zelf tegen de website star Slashfilm in een interview ter promotie van de Sons of Anarchy spin-off Mayans M.C, waarin hij zeker wel te zien zal zijn. Olmos kan er echter niet zo mee zitten dat hij nu voor niets zoveel scènes voor de film heeft opgenomen. Sterker nog, volgens hem kan de nieuwe Predator er alleen maar beter op worden nu deze ingekort is!

Rol als legergeneraal

De Mexicaans-Amerikaanse acteur zou in de nieuwe Predator-film eigenlijk een legergeneraal spelen. Of eigenlijk heeft hij hem ook gespeeld, we krijgen hem alleen niet te zien: “De film was te lang, dus ze hebben mijn personage eruit geknipt. Ze waren iets van 30 minuten of drie kwartier over de geplande speelduur heen, dus ik snap wel waarom”, zo legt de tv-veteraan uit. Wel vond hij het keurig dat de makers het hem tenminste van tevoren even lieten weten: “Het was netjes dat ze me opbelden om te zeggen ‘Hey, het spijt ons echt’ weet je?”

Prachtige prooi

Toch zit er voor de Predator nog genoeg interessante prooi in het volgende maand uit te komen sf-spektakel; wat te denken van Boyd Holbrook, Sterling K. Brown (die gast lijkt wel in alles op te duiken tegenwoordig), Olivia Munn of komiek Keegan-Michael Key? Vanaf 13 september zullen zij stuk voor stuk als een lam ter slachtbank geleid worden, als de Predator opnieuw huis gaat houden in de bioscopen.

Lees verder