The Handmaid's Tale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale
The Handmaid's Tale

Praise be! The Handmaid’s Tale seizoen 5 nu te zien op Videoland

|
|

Laatste update:

We hebben meer dan een jaar op seizoen 5 van The Handmaid’s Tale moeten wachten, maar June Osborne is eindelijk terug en trakteert ons direct op twee nieuwe afleveringen op Videoland.

Let op: het onderstaande artikel bevat spoilers over het laatste en het nieuwe seizoen.

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het The Handmaid's Tale-nieuws via onze overzichtspagina.

June vs. Serena

We zijn intussen best gewend geraakt aan het visuele spektakel dat The Handmaid’s Tale ons elke week voorschotelt. En dit seizoen is dat niet anders. Gelukkig voor ons hoeven we ook niet lang te wachten op nieuwe afleveringen. Videoland streamt elke donderdagochtend de aflevering die de avond ervoor in de VS uitkwam. Waar we ook gewend aan zijn geraakt? Het is nooit lang gezellig in de wereld van June Osborne a.k.a. Offred. De trailer liet het al zien: June is ontsnapt, maar de keiharde strijd tegen Gilead gaat door. Alleen dit keer zonder lampenkap op haar hoofd. En vijand nummer één is Serena Waterford, wiens echtgenoot June in het vorige seizoen over de kling gejaagd heeft.

Check hier wat er ook alweer allemaal gebeurde in het vorige seizoen.

Liam Neeson in Gilead

Videoland deelt op Instagram een teaser voor het komende seizoen, waar June verworden is tot een soort bloeddorstige wraakmachine, dus dat belooft veel goeds. Al is het maar omdat zo’n beetje iedereen zich tegen haar keert, zo bleek uit de langere trailer die eerder uitkwam.

Exit Rory Gilmore

Naast Commander Waterford (Joseph Fiennes) nemen we dit seizoen ook afscheid van Alexis Bledel, die Emily speelde. Bledel, die vooral bekend is al Rory Gilmore, kondigde haar vertrek al een tijd geleden aan, maar is ook per direct verdwenen uit de serie. Hoewel ze maar liefst vier keer genomineerd werd voor een Emmy award voor de rol en ‘m ook één keer won, vond ze het tijd voor nieuwe avonturen. Ze is dan ook niet meer te zien in het nieuwe seizoen. 

Nieuwe afleveringen van het vijfde en één na laatste seizoen (want The Handmaid's Tale gaat stoppen) verschijnen de komende acht weken wekelijks bij Videoland.

Lees verder