Portretfoto’s Fear The Walking Dead seizoen 4 vrijgegeven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Portretfoto’s Fear The Walking Dead seizoen 4 vrijgegeven

Portretfoto’s Fear The Walking Dead seizoen 4 vrijgegeven

|
|

Laatste update:

Zender AMC heeft een paar iconische portretfoto’s vrijgegeven van Fear the Walking Dead seizoen 4.

Morgan

Het nieuwe seizoen slaat voor het eerst een duidelijke brug tussen Fear en haar moederserie The Walking Dead. Lenny James, die de rol van fan-favorite Morgan voor zijn rekening neemt, stapt na seizoen 8 over. Het is dan ook geen verrassing dat de acteur te zien is tussen serie-regulars Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Cary, Colman Domingo, Danay Garcia en gepromoveerde castleden Garrett Dillahunt, Jenna Elfman en Maggie Grace.

Hoe Morgan precies bij de Fear-groep belandt is nog niet bekend. Wel verklapten producers Andrew Chambliss en Ian Goldberg dat zijn tripje niet zonder slag of stoot zal verlopen. “Het gaat een emotionele reis worden voor Morgan. Hij gaat de karakters van Fear veranderen, en zij hem uiteindelijk ook”, aldus Chambliss.

Bwye

De verwachting is dat Morgan rond het einde van seizoen acht de groep uit Alexandria vaarwel zal wuiven. Vooralsnog is-ie nog in een paar afleveringen te zien. Fear the Walking Dead start in Amerika op 15 april. Of het vierde deel van de serie in Nederland te zien zal zijn is niet bekend.

Lees verder