Peach, foto door Charles Deluvio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peach, foto door Charles Deluvio

Quarantaine-cadeautje: gratis Pornhub Premium voor iedereen!

|
|

Laatste update:

Seksfilmpjesgigant Pornhub komt ons allemaal tegemoet! De Netflix onder de xxx-sites maakt haar 'Premium'-service één maand gratis om de corona-quarantainepijn een béétje te verzachten, *wink wink*. 

Door die 1,5 meter afstand-regel - en het feit dat daten er momenteel niet echt inzit - gaan vooral singles onder ons een seksloze periode tegemoet. Of je bent nu wel door onze ultieme Netflix-kijktips heen en bent even toe aan... een verzetje, kan ook. Dit komt dus als geroepen! "Er zitten bijna een miljard mensen in lockdown over de hele wereld vanwege het coronavirus, daarom is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Wij helpen dus ook een handje (pun intended, red) door iedereen een leuke manier te geven om de tijd door te brengen", aldus Corey Price, Vice President van Pornhub in een persbericht.

Thuisblijven

Dit mooie gebaar van Pornhub moet er hopelijk voor zorgen dat nóg meer mensen thuisblijven in de hoop dat het coronavirus zo min mogelijk kan verspreiden. Corey: "We hopen dat meer mensen door het gratis abonnement thuisblijven zodat er daardoor minder mensen besmet kunnen raken."

Quarantaine-cadeautje: gratis Pornhub Premium voor iedereen!

Aanmelden

Ja, stop maar met scrollen. Dit is het moment waarop we je doorverwijzen naar de pagina waar je je gratis abbo kan scoren! Zo help je niet alleen om je eigen 'curve' te 'flatten', maar bouw je door binnen te blijven ook mee aan het verder indammen van het coronavirus. Win-win!

Lees verder