Onward van Pixar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onward van Pixar

Pixar-film Onward volgende maand al op Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu filmtheaters door de coronacrisis gedwongen zijn om hun deuren te sluiten, worden veel bioscoopfilms vervroegd on demand uitgebracht. Universal zette deze stap als een van de eerste, met titels als The Invisible Man, Trolls en The Hunt. Het lijkt er nu op dat Disney dezelfde strategie kiest met Onward. Deze Pixar-film ging namelijk nog geen twee weken voor het sluiten van de bioscopen in première. Maar het ziet ernaar uit dat we binnenkort alsnog kunnen genieten van deze vrolijke fantasyfilm!

Road trip

Disney+ kondigde vandaag aan dat Onward vanaf 3 april te zien is bij de streamingdienst. In deze nieuwste Pixar-film spelen Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Tom Holland (Spider-Man: Far from Home) twee elfenbroers. In een fantasywereld die wel erg veel wegheeft van de onze gaat dit duo op een magische road trip vol actie en avontuur!

Amerika

Vooralsnog is de digitale release alleen officieel bevestigd voor Amerika. Het is nog even afwachten of Onward ook volgende maand in Nederland is te zien. Gelukkig hebben we daar alle vertrouwen in. De Nederlandse tak van Disney+ volgde tenslotte ook het voorbeeld van het Amerikaanse moederbedrijf met de vervroegde on demand-release van Frozen 2!Lees hier onze alvast onze recensie van Onward!

Lees verder