• Ophef
  • Temptation Island

Pittige break-up Temptation Island: ‘Had ze een lekker ***je?'

Whitney en Iris in Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is alweer tot een einde gekomen. Dat betekent dat we eindelijk weten welke koppels het experiment overleefd hebben. Het laatste kampvuur zorgt onder meer voor een verhit gesprek tussen Iris en Whitney: “Hoe was het met Sabine? Zoende ze lekker? Had ze een lekker ***je?”.

Geen seks vanwege ongesteldheid

Whitney nam Sabine mee op dreamdate. Net voor de hereniging met Whitney krijgt Iris daar nog wat beelden over te zien. Sabine geeft op de beelden aan dat ze gezoend hebben, maar ook gevoeld. De enige reden dat ze géén seks hadden, is volgens haar omdat ze ongesteld was! “Je bent hier godverdomme om jezelf te bewijzen”, zegt Iris tijdens de confrontatie met haar vriend. 

Heb jij je ooit afgevraagd hoe echt Temptation Island is? Wij zochten het voor je uit!

He-le-maal klaar met de leugenaar

In Nederland hebben de twee het nog wel even met elkaar geprobeerd, totdat Iris erachter kwam dat Whitney toch contact zocht met Sabine. Hij stuurde haar berichten als: “Ik heb hier een kerstboom, maar ik mis alleen jou met een strik eronder”. Ook is hij volgens Iris nog altijd niet eerlijk over of er nu wel of niet gevoeld is tijdens de dreamdate. Whitney geeft aan dat hij Iris nog altijd terug wilt, maar Iris is he-le-maal klaar met de leugenaar. Voor haar is het hoofdstuk afgesloten.

Van deze Temptation Island-clichés krijgen wij echt geen genoeg!

Ivo en Maris

Hoewel het er even op leek dat Ivo en Maris het avontuur niet gingen overleven, is niets minder waar. Maris kon haar vriend niet luchten vanwege zijn uitlatingen over polyamorie. Het leek er ook op dat Maris intiem was geweest met Jari. 

Terug in Nederland zien we Ivo met een fris kapsel en onthullen ze dat ze nog altijd samen zijn. Het lijkt erop dat Ivo het nog niet helemaal beseft, want hij barst tijdens het gesprek al snel in tranen uit. “Ik heb je echt vergeven”, zegt Maris. “Het komt echt goed.” Awhh, eind goed, al goed dus!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.