Chantal Janzen op het eurovisie songfestival 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen op het eurovisie songfestival 2021

Ouch: Pijnlijke zondag voor Chantal Janzen

|
|

Laatste update:

De zondag is de ideale dag om te luieren (behalve voor de overijverige Superguide-redactie, blijkbaar). Maar een zeurende pijn verhindert dat Chantal Janzen écht kan genieten van haar vrije dag.

Verstandskies

Ik ben vandaag alles behalve deze foto: easy like Sunday morning”, schrijft Chantal Janzen vanmorgen op Instagram. Onlangs is namelijk haar verstandskies getrokken en dat is de Songfestival-diva niet bepaald in de koude kleren gaan zitten. Wanneer Chantal vraagt om leuke weekendtips, voegt ze daaraan toe: “Tips tegen zeurende pijn na het trekken van je verstandskies mogen ook.”

Caps Lock

En dat is niet de enige reden dat Chantal Janzen naar eigen zeggen niet half zo ontspannen is als zij oogt op de foto. Tot overmaat van ramp blijft het beloofde zonnige weer namelijk ook nog eens uit. “Geniet van deze hopelijk zonnige, nou ja hopelijk hopelijk het moet hij moet gaan schijnen want dat hebben ze voorspeld potdomme, dus fijne zondag lieve mensen”, raast Chantal Janzen in Caps Lock-modus op haar toetsenbord. Nou ja, het is een hele troost dat BN’ers dezelfde frustraties en ongemakken kennen als gewone stervelingen…

Lees ook: 24 momenten dat Chantal Janzen hilarisch was op social media.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder