Philippe Geubels in De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philippe Geubels in De Slimste Mens
TV

Philippe Geubels over het verschil met de Vlaamse Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Komiek Philippe Geubels zat al honderden afleveringen in de jury van de Vlaamse De Slimste Mens. Hij ontdekte dat de Nederlandse versie écht anders is. Hij verbaasde zich over het belletje van Maarten van Rossem, én vond het erg gezellig. ‘Leuk, met die oude mannetjes!’

Na de exit van de geliefde Anniko van Santen was Philippe Geubels één van de nieuwe gasten in De Slimste Mens. ‘Ik wilde het wel eens meemaken eigenlijk. Het is hier wel hetzelfde als bij ons, maar dan met oude mannetjes.’

Philip Freriks wilde weten of Philippe als jurylid eigenlijk de Vlaamse Maarten van Rossem is. Gedeeltelijk klopte dat volgens Geubels, ware dat hij niet zo woest aantrekkelijk is als Van Rossem.

Het sex appeal van Maarten van Rossem

Vlaamse Slimste Mens delft het onderspit

Daarna was het snel afgelopen met Philippe Geubels. De Vlaamse variant van De Slimste Mens draait grotendeels om het slappe (maar hilarische!) geleuter van de deelnemers en de jury. Geubels ging er vrij kansloos af in de finale.

Gelukkig ging de comedian niet helemaal met lege handen naar huis. Hij ontving een officiële De Slimste Mens-bel, zodat hij net als Maarten Van Rossem anderen het zwijgen op kan leggen.

Philippe Geubels in De Slimste Mens

Je ziet De Slimste Mens elke werkdag op NPO2, rond 20:30 uur. Dit jaar zijn Anniko van Santen én Veronica Superguide-columnist Rob Goossens grote kanshebbers voor de titel.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder