Philippe Geubels komt met eigen sitcom

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philippe Geubels komt met eigen sitcom

Philippe Geubels komt met eigen sitcom

|
|

Laatste update:

"Met Geub komt een lang gekoesterde droom uit", aldus de grappenmakende Vlaming Philippe Geubels na de bekendmaking dat ie volgend jaar met zijn eigen sitcom op de proppen komt. De serie zal zowel op het Vlaamse Eén, als in Nederland bij RTL te zien zijn.

In Geub speelt Philippe een 'soort van' versie van zichzelf als hij een serieuze tegenslag te verwerken krijgt wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt. Met de hulp van zijn twee beste vrienden en zijn manager probeert hij zijn leven weer helemaal op de rails te krijgen.

De opnames gaan volgende maand al van start en de serie moet in de loop van 2019 op de buis verschijnen. Voor Philippe wordt het niet zijn eerste acteerklus, hij had namelijk ook al een glansrol in de film K3 Dierenhotel. In Nederland kennen we 'm vooral als één van de (voormalige) Gabbers en van de tv-programma's Mag ik u kussen? en Het Zijn Net Mensen.

Lees verder