Pharrell Williams produceert muziekfilm voor Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pharrell Williams produceert muziekfilm voor Netflix

Pharrell Williams produceert muziekfilm voor Netflix

|
|

Laatste update:

Fan van titels als The Get Down en Straight Outta Compton? Dan is de kans groot dat je Roxanne Roxanne ook wel wat vindt!

Rijzende ster

De geschiedenis van de hiphop vormt de laatste jaren een dankbare inspiratiebron voor scriptschrijvers. Na The Get Down, Straight Outta Compton en All Eyez on Me is het nu tijd voor Roxanne Roxanne. Deze Netflix Original vertelt het waargebeurde verhaal van rapper Roxanne Shanté. Zij was begin jaren 80 een van de meest gevreesde battlerappers in New York. De rijzende ster is echter nog maar zestien en een makkelijke prooi voor de valkuilen van het straatleven. Producent Pharrell Williams onthulde de eerste trailer voor de muzikale biopic!

Beastie Boy

De populaire producer is niet de enige creatieveling zijn stempel heeft gedrukt op Roxanne Roxanne. Ook voor de camera loopt er veel talent rond. Hoofdrolspeelster Chanté Adams won voor deze film zelfs de juryprijs op het prestigieuze Sundance Festival voor beste doorbraakrol! Daarnaast zijn er belangrijke bijrollen weggelegd voor Oscarwinnaar Mahershala Ali (Moonlight, Luke Cage) en Beastie Boy Adam ‘Adrock’ Horovitz. Met zulke namen aan boord hebben hiphopfans iets om naar uit te kijken volgende maand!

Roxanne Roxanne is vanaf 23 maart te zien op Netflix.

Lees verder