Carlo Boszhard en Peter R. de Vries

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard en Peter R. de Vries

Peter R. de Vries doet bijzondere onthulling over Carlo Boszhard bij Beau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat is de overeenkomst tussen Peter R. de Vries en Carlo Boszhard? Nou, we zouden het echt niet weten, die twee lijken in eerste instantie hele verschillende mannen. Maar... niets is minder waar! De heren delen een grote passie.

'Meestervoorspeller' Peter R. de Vries, gepokt en gemazeld crimefighter en Carlo Boszhard - RTL's grote showmaster. Nee, die lijken niet echt op elkaar, maar Peter onthulde gisteren bij Beau - waar Carlo Boszhard ook aanschoof - dat 'ie nogal onder de indruk is van Carlo's passie voor... misdaad!

Peter onthult

"Mag ik overigens nog één ding zeggen, Beau?", brak Peter in na een item over het juryvonnis in de zaak George Floyd. "Je vroeg net aan Carlo: 'Volg jij dat?' Wat mensen thuis misschien niet weten, maar wat daarom misschien aardig is om te vertellen, is dat Carlo misschien wel een van de grootste misdaaddeskundigen van ons land is", zo onthulde Peter, waarna Carlo enorm moest lachen.

Crime-verslinder

Peter is serieus! "Hij weet écht alles van misdaad. Ik heb weinig mensen ontmoet in mijn leven die zoveel van misdaad weten als Carlo. Die volgt en leest alles. Tv-uitzendingen, documentaires..." Carlo voegt eraan toe dat Peter echt zijn held is. "Elke avond kijk ik weer een nieuw dossier", aldus de presentator. "Echt waar! Ja, dat vind ik zo interessant.

Als de twee elkaar tegenkomen, voelt Carlo Peter aan de tand. "Dan begint 'ie over een dossier van 14 jaar geleden. Met een citaat daaruit.

I Can See Your Voice seizoen 2

Carlo zat samen met I Can See Your Voice-panellid Marieke Elsinga aan tafel om over het tweede seizoen te praten. Daarover gesproken: wij belden met het nieuwe panellid, Danny de Munk. Hij bleek een beetje vals te spelen!

I Can See Your Voice seizoen 2 is vanaf 22 april elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder